Pelso Bay Alsóörs

A Pelso Camping Kft. fejlesztési tervei között szerepel a 10 hektár területen elhelyezkedő  apartman/szálloda és kikötő projektjének megvalósítása.

Az összefüggő, körpanorámás vízparti területen, belső és külső lagúnás kikötő, élménytó és angolszász privát yacht club szisztémában működő valóban vízparti luxus apartman, luxus ház fejlesztés történik.

A vitorlázás és a Balaton szerelmesei hajóikat a kikötőben hagyva élvezhetik a luxus apartmanok nyújtotta kényelmet. Kösse le apartmanját még most és élvezze a gondtalan pihenést és kikapcsolódást!
like

A Pelso Camping Kft. fejlesztője és üzemeltetője a jelenleg még Európa Kemping néven szereplő alsóörsi kempingnek, amely 2016-tól már Pelso Camping néven szerepel.

A Pelso Camping Kft. további fejlesztési tervei között szerepel a kemping mellett strand, a kemping fesztiválközpontjának fejlesztése valamint a jelenlegi kemping kapacitások bővítése.


4,2

Hektár

121

Lakás

150

Parkoló
Mindemellett kitűzött célunk gyerektáborok illetve különféle sportesemények megszervezése és lebonyolítása, wakeboard pálya kiépítése a nyílt vízfelületen, a kemping termál szolgáltatásainak fejlesztése, kertmozi, kalandpark fejlesztése, horgászstég kiépítése, horgászathoz kapcsolódó szolgáltatások fejlesztése és egyéb, nemzetközi példák alapján működő, új szolgáltatások megvalósítása.
*Feliratkozás a hírlevélre