Balatoni vízi csúszdák fejlesztési projekt pályázat befejezése: 2020.12.30

Projekt Részletező:

 Kedvezményezett neve, Pelso Camping Kft.
Támogatott projekt címe, Balatoni csúszdák fejlesztése
Pályázat azonosító száma TFC-BA-1.1.2-2019-2020-00004
Szerződött támogatás összege, 90.494.042 Ft
Támogatás mértéke (%-ban), 74%
Támogatott projekt befejezési dátuma 2020.12.30

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a – A balatoni vízi csúszdák fejlesztésére kiírt pályázat keretében indított csúszdafejlesztés a Pelso Camping területén sikeresen befejeződött!

Támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása:

A pályázat keretében területrendezési, térkövezési munkák zajlottak, valamint a meglévő infrastruktúra, gépészet fejlesztésén felül, 3 új vízi csúszda került telepítésre a meglévő csúszdák helyén.

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósult meg.

Fejlesztői megjegyzés: A Pelso Camping üzemeltetése, elkötelezett szerepet kíván vállalni a balatoni turizmus fejlesztésében. Évről évre olyan értékteremtő beruházásokat próbálunk végrehajtani a Pelso Camping területén, ami által a kemping nyaralás versenyképes alternatívája lehet minden egyéb szállástípusnak a Balaton parton.

Örömünkre szolgál, hogy a Magyar Turisztikai Ügynökség és a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. által biztosított pályázati forrással lehetőségünk nyílt az új vízicsúszdák létesítésére, valamint a meglévő infrastruktúra esztétikai rendbetételére/fejlesztésre.

Szeretettel várunk minden kedves meglévő, illetve új vendégunket kempingünkben idén is, és reméljük, hogy idén nyáron már gondtalanul az elmúlt időszakra már csak emlékként gondolva élvezhetjük a nyaralást!

Pelso Camping csapata