Fejlesztési tervek

A Pelso Camping Kft. célja, az önkormányzattal szoros együttműködésben a kemping fejlesztése, közös célok mentén haladva és a kemping értékeit megőrizve a szálló-és rendezvény vendégek számának növelése.

A környékbeli fejlesztésekhez igazodva és velük összhangban a tervek között szerepel a kemping mellett strand, apartman és kikötő választék kiépítése, valamint a jelenlegi kemping kapacitások bővítése.

Összhangban az Önkormányzati rendezvény naptárral a kemping fesztiválközpontjának fejlesztése is helyet kapott távlati terveinkben, ily módon szeretnénk a későbbiekben olyan térségi, akár több napos fesztiválokat megszervezni, amelyek méltók a kemping és Alsóörs lakosainak kultúrális igényeihez.

A Pelso Camping Kft. által a jövőben megszervezni kívánt rendezvénysorozatnak össze kell fognia a térség kulturális, gasztronómiai értékeit, és a közönségnek méltó, színvonalas programokat kell nyújtania.

Mindemellett kitűzött célunk gyerektáborok illetve különféle sportesemények megszervezése és lebonyolítása a jövőben. Cél a sportolók számára szolgáltatások (kölcsönző, szervíz, információ, parkoló) biztosítása, és annak elérése, hogy a sportolni vágyók ne csak megálló vendégek legyenek, hanem túrájukat csillagtúra szerűen a kemping környezetében töltsék a kemping parkoló és szálló kapacitására alapozva.

Pelso Camping fejlesztési terv

További elemzést igénylő, a gazdasági helyzet függvényében tervezett elképzeléseink egy wakeboard pálya kiépítése a nyílt vízfelületen, a kemping termál szolgáltatásainak fejlesztése,  kertmozi, kalandpark fejlesztése, horgászstég kiépítése, horgászathoz kapcsolódó szolgáltatások fejlesztése és egyéb, nemzetközi példák alapján működő, új szolgáltatások megvalósítása.

Tekintse meg készülő fejlesztésünk látványtervét:

Pelso Camping látványterv