Nyaralok

 

Tekintse meg árlistánkat a 2023-as évre vonatkozóan

arlista_2016_07_08


Tájékoztató turisták részére a COVID-19 fertőzés megelőzése érdekében
Information sheet for tourists in regard to the prevention of the COVID-19 infection
Informationen für Touristen zur Verhinderung der COVID-19-Infektion
Informazioni per i turisti per prevenire COVID 19
Hoja informativa para turistas sobre la prevención de la infección por COVID-19
Informations à destination des touristes, visant à prévenir l’infection au COVID-19

A Pelso Camping bemutatása

A 4*-os Pelso Camping (Európa Kemping) Alsóörs és Palóznak határában lévő nagy, mégis családias hangulatú nyaralóhely, közvetlenül a Balaton partján, amelynek felszereltsége vetekszik a  nyugati színvonallal. Ápolt, rendezett parcellák, tiszta vizesblokkok jellemzik a hangulatos kempinget.

A kemping 20 hektáros területén 376 parcella, 376 sátorhely, 4 üdülőház és 200 mobilház található.

A sík területű kempingben hatalmas füves területre fekhetünk ki napozni, közben egy finom itallal vagy jégkrémmel hűthetjük le magunkat.

A kemping területén rendezett, ápolt környezet, több medence is várja a vendégeket, valamint az árnyas fás, füves Balaton parti strand is. A strandon lévő gyermekmedencén kívül élménymedence várja a kicsiket és a nagyokat. Nagy strandterület, ingyenesen használható csúszda, különféle vízisportok, strandröplabda, streetball, teniszpálya garantálja a szabadidő aktív eltöltését. A vízicsuszdáról néhány kanyar után a tóba csobbanunk, ha azonban úgy tartja kedvünk, a medencében is hűsölhetünk.

Közvetlenül a bejárat mellett található Europa Club a fiatalok kedvenc helye, amely nem csupán társalgóhelyiség, hanem az animációs programok helyszíne is. A kempingben büfé, söröző, újság- és ajándékbolt van, kissé távolabb pedig egy utca nyílik különféle étkezési lehetőségekkel. A kemping egy része kutyamentes övezet! A kemping kínálatát színesíti a bungaló, a mobilház és a sátor bérlési lehetőség is. A kemping 2009-től  kiemelt gyermekbarát kemping.

A 2015-ös év során a kemping szálláshelyeinek foglalásával még a Balatontourist foglalkozik, a 2016-os évtől pedig már a Pelso Camping Kft.

A 2020-es évre szóló foglalások akár már azonnal megtehetők a Pelso Camping új foglalási rendszerének segítségével.