Csupán két lépés és újra értesülhetsz a Pelso Camping legújabb híreiről!

Úgy tűnik, hogy a folyamatos változások korát éljük. A Google után a Facebook is nemrégiben megváltoztatta alkalmazott algoritmusát. A sokak számára talán még nem is észlelt változás több újdonságot is takar, többek között a barátságosabb hírfolyamot”.

A hírfolyamok oly módon alakultak át, hogy a jövőben már csak azokat a híreket látják a felhasználók, amikről a közösségi oldal úgy gondolja, hogy a felhasználó számára érdekes lehet. Ez viszont azzal jár, hogy több olyan oldal híre is eltűnhet a hírfolyamból, amit egyébként szívesen követett és olvasott a felhasználó.

A helyzet azonban nem menthetetlen, csupán két lépést szükséges megtenned, ha újra olvasni szeretnéd a számodra érdekes híreket.

A két lépés a következő:

  1. lépés: rákattintani a Pelso Camping Facebook oldalára
  2. lépés: Mivel korábban már lájkoltad oldalunkat, amit köszönünk, így most az egeret a KÖVETED feliratra kell elmozdítani. A jelenlegi Alapértelmezés beállításról a Megjelenítés elsőként állásra kell kattintani.

Pelso Camping facebook oldal

Ennyi az egész! Így már biztos lehetsz benne, hogy továbbra is értesülsz oldalunkon közzétett hírekről, érdekességekről.

TIPP: Ne felejtsd el okostelefonodon is beállítani a fent leírt konfigurációt, melyhez szintén adunk segítséget:

Facebook alkalmazásHírfolyam beállítások / News Feed Preferences menüpont – első pontban a Pelso Camping oldalának kijelölése.