Elkészült foglalási rendszerünk, foglald le 2016-os szállásodat már most!

Örömmel tájékoztatjuk a horgászat és a kempingezés szerelmeseit, hogy a Pelso Camping fejlesztési terveinek követező lépéseként elkészült a foglalási rendszerünk, amelynek segítségével a 2016-os évre szóló foglalások akár már azonnal megtehetők.

A Pelso Camping Alsóörsön, a volt Európa Kemping területén várja a horgászat, a kemping és a Balaton kedvelőit. Célunk a minőségi horgászat, nyaralás, szórakozás feltéteteleinek megteremtése és a maximális kényelem illetve pihenés lehetőségeinek biztosítása.  A hozzánk érkező horgászok elő- és utószezonban közel 40 stégen található horgászhelyen, a part mentén és a vízben egyaránt élvezhetik a horgászat élményeit. A Pelso Camping területén kényelmes szálláshelyeken pihenhetik ki a horgászat fáradalmait. A helyszínen horgászbolt, horgászezközökkel és horgászhelyekkel biztosítja a gondtalan, kényelmes horgászatot.

A Balaton partján található, családias hangulatú nyaralóhelyen  376 parcella, 376 sátorhely, 4 üdülőház és 32 mobilház található. A kemping területén rendezett, ápolt környezet, több medence is várja a vendégeket, valamint az árnyas fás, füves Balaton parti strand is. Nagy strandterület, ingyenesen használható csúszda, különféle vízisportok, strandröplabda, streetball, teniszpálya garantálja a szabadidő aktív eltöltését. A kemping 2009-től kiemelt gyermekbarát üdülőhely.

A Pelso Camping Kft. fejlesztési tervei között szerepel a kemping mellett strand, apartman és kikötő választék kiépítése, a kemping fesztiválközpontjának fejlesztése valamint a jelenlegi kemping kapacitások bővítése.

Mindemellett kitűzött célunk gyerektáborok illetve különféle sportesemények megszervezése és lebonyolítása, wakeboard pálya kiépítése a nyílt vízfelületen, a kemping termál szolgáltatásainak fejlesztése,  kertmozi, kalandpark fejlesztése, horgászstég kiépítése, horgászathoz kapcsolódó szolgáltatások fejlesztése és egyéb, nemzetközi példák alapján működő, új szolgáltatások megvalósítása.

Bővebb információért kérjük látogass el weboldalunkra www.pelsocamping.hu, lájkold és kövesd Pelso Camping facebook oldalunkat. Köszönjük!