Startol a Harley-Davidson Open Road Fest 2015 Alsóörsön!

 

„Mindegy mivel érkezel, lehet, hogy egy Harley-val távozol!” Ezzel az üzenettel indul útjára júniusban ismét a 16. Harley-Davidson Open Road Fest (2015. június 10-14), amelynek az Európa Kemping ad otthont Alsóörsön.

A 16. Open Road Fest nagyszínpadán olyan sztárfellépők szerepelnek majd mint a svéd EUROPE zenekar, Tankcsapda, EDDA művek, Kowalsky meg a Vega, Anna and the Barbies, Hooligans és még természetesen sok-sok ismert név. A fesztivál ideje alatt a Pelso Camping (korábbi Harley-Davidson-Open-Road-FestEurópa Kemping) területén mobil home, lakókocsi, sátor bérelhető.  Azon látogatók számára, akik a sátrazást és a kempingezést nem tekintik a fesztiválozás szerves részének, kapszula hoteleket biztosítanak, amely akár két személy részére is kényelmes szálláslehetőséget biztosít. Felvonulás, vezetett túrák és sok más egyéb program várja a fesztiválra látogatókat.

A 2016-os évben az Open Road Fest  megszervezésére ismét az Európa Kempingben kerül sor, azonban már megújult,  Pelso Camping néven várja majd a fesztiválok, a motorozás és a szabadság életérzésének szerelmeseit.

Az Open Road Fest a nyár legvagányabb fesztiválja, mely hozzátartozik a település és a kemping életéhez, ilyenkor egy hétre igazi fesztiválvárossá alakul át. A fesztiválon a Pelso Camping Kft. sátra is megnyílik a motorosok előtt, hogy prezentálja magát, céljait és fejlesztési terveit a látogatók előtt.

A Pelso Camping-et működtető Pelso Camping Kft. fejlesztési tervei között szerepel a kemping mellett strand, apartman és kikötő választék kiépítése, a kemping fesztiválközpontjának fejlesztése valamint a jelenlegi kemping kapacitások bővítése.

Mindemellett kitűzött célunk gyerektáborok illetve különféle sportesemények Harley fest megszervezése és lebonyolítása, wakeboard pálya kiépítése a nyílt vízfelületen, a  kemping termál szolgáltatásainak fejlesztése,  kertmozi, kalandpark fejlesztése, horgászstég kiépítése, horgászathoz kapcsolódó szolgáltatások fejlesztése és egyéb, nemzetközi példák alapján működő, új szolgáltatások megvalósítása.
Bővebb információért kérjük látogass el weboldalunkra www.pelsocamping.hu, lájkold és kövesd Pelso Camping facebook oldalunkat. Köszönjük!

Az alsóörsi Nemzetközi Harley-Davidson Fesztivál nem csak fesztivál, hanem egy jó társaság egymásra találása, egy remek vakáció és persze egy remek buli! Nyeregbe tehát és irány Alsóörs!