Csapatépítés a Balatonon! Out Of Office!

A csapatépítő tréningeknek, a közös játékoknak közösséget erősítő szerepük van.Az együttgondolkodás, a közös élmények megerősítik a munkatársi kapcsolatokat és oldják a tagok közötti feszültségeket. A Balaton mentén számos lehetőség nyílik egy csapatépítő nap megszervezésére.

Csapatépités

Borvidéki túrák, gasztronómiai élmények: a Balaton borvidékét gyönyörű panoráma jellemzi. Egy csapatépítő nap keretén belül a gasztronómia és a borászat kedvelői borkóstolók és pincelátogatások keretén belül ismerkedhetnek meg a balatoni borvidék gyöngyszemeivel.

Érdemes ellátogatni a Szent Donát Pince és Borház-ba, amely középkori technológiával épült pincészet. A Balaton-felvidék jellegzetes építészeti stílusában épült ódon borház önmagában is érdekes látnivalók.

A Petrányi Pincészet-ben borkóstoló közben felejthetetlen balatoni panorámában gyönyörködhet az ide látogató.

A Levendula Pince borai hagyományos eljárássel készített, kézműves borok. Az ide látogatókat a borkóstolók alkalmával borkorcsolyákkal, hideg ételekkel, kemncében készült sültekkel, szabadtéri fogásokkal várják. Borkóstolásra 30 főt tudnak fogadni.

Tamás PinceA Tamás Pince Csopakon családias hangulatban várja vendégeit, 2-15 fős csapatok fogadására vannak berendezkedve, de igény esetén akár 30-50 fős csapatok részére is rendeznek borkóstolót.

 

Kalandparkok, élményparkok:

Kalandsziget Tihany – Erdei KalandparkA Kalandsziget célja, hogy a természettel együttműködve, a fák és a természet folyamatos gondozása mellett, igazi kikapcsolódást tudjanak biztosítani minden kedves látogatónak. A kalandparktól 30 méterre található Tihany-Gödrös szabad strandja is, amely kellemes felüdülést nyújt a kalandozás után.

Brázay Kalandpart, Balatonfüred – A hét minden napján 9-től az esti óráig várják a kedves vendégeket. Nagyobb társaságok, csoportok jelentkezését is várják.

Balatoni Élménypark – 73-as főút mellett, a Nosztori Autóspihenőnél (Veszprém-Csopak között). Kikapcsolódás az egész család részére, melyhez szórakozást kínáló kalandparkkal állnak a vendégek rendelkezésére. Ha az aktív kikapcsolódás híve, kipróbálhatja erejét és bátorságát kalandparkban. Nyitva: 9 órától sötétedésig

BalatoniBob Szabadidőpark – A Balaton északi partján, Balatonfűzfőn, csodás természeti környezetben található BalatoniBob Szabadidőpark egész napos, élményt kínál a gyerekes család vagy a baráti társaság minden tagjának.